Jojo's Bizarno Adventure Guido Mista cipele muške cipele za косплея muške bijele čizme za narudžbu

Jojo's Bizarno Adventure Guido Mista cipele muške cipele za косплея muške bijele čizme za narudžbu

U trgovini
HRK 186.00
Iz robe:


Jojo's Bizarno Adventure Guido Mista cipele muške cipele za косплея muške bijele čizme na red ne zaboravite nam javiti svoju veličinu.❤ Vrijeme obrade : 7 dana, kako bi cipele.

Veličina :
Pravi se boje mogu se malo razlikovati od fotografija, uzrokovane brojnim faktorima, kao što je osvjetljenje monitora i svjetline.
Molimo provjerite, ne bude li vaša narudžba dodatnih uvoznih pristojbi, poreza ili drugih carinskih pristojbi.Oni će se prikupljati prijevoznička tvrtka pri isporuci. Dobavljač nije odgovoran za kašnjenja uzrokovana carinskog odjela u vašoj zemlji.
Tijekom međunarodne trgovine mogu se pojaviti dodatne troškove ili kašnjenja. Iskreno se nadamo da vi ne koristite dodatne uvozne troškove kašnjenja ili carinjenje, kao razlog za zahtjev za povrat ili ostavljanja negativnog mišljenja.
Roba s problemima kvalitete mogu biti vraćeni djelomičnog povrata ili zamjene obratite se službi za podršku korisnicima u roku od 7 dana od primitka vaše narudžbe.
Za napravljen za naručivanje proizvoda, ako se dogovor ne stane ispravno,ali su napravili točno u skladu sa svojim specifikacijama narudžbe, mi ne prihvaćamo povrat za povrat ili zamjenu za novi.Možemo promijeniti proizvod za vas, ali vi ste odgovorni za sve troškove dostave i nastale troškove.Ako trebate zamijeniti ili obnoviti ga, trebali biste biti odgovorni za sve troškove prijevoza.
Bilo koji proizvod, koji je korišten, nepovratan ili razmjeni. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u potpuno novom stanju, neiskorišten, a s originalnim oznake i pakiranjem.
Mi ne prihvaćamo povrat za povrat ili razmjene bez ikakvih problema povezanih s kvalitetom.
Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da odvojite neko vrijeme za ostaviti pozitivan komentar za nas i ocijenite detalje transakcije (detaljne ocjene prodavača)s "idealnim 5 zvijezdama". Svoje pozitivne povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja.
Molimo vas da nam se prije nego što ostavite bilo 1 ili 2 ocjene negativne povratne informacije,mi ćemo učiniti sve što je moguće, za rješavanje tih problema. Molim vas, dajte nam priliku riješiti bilo koji problem.

Karakteristike

Posebna Upotreba:
Odijela
Naziv Odjela:
Odrasla osoba
Paul:
Unisex
brend:
legenda косплея
Vrsta Izvora:
Anime
Izvor:
Čudno avantura Джоджо
Likovi:
GUIDO MISTA

Ovo bi vam se moglo svidjeti