Baterija теодолита Дейда / DE2A

Baterija теодолита Дейда / DE2A

U trgovini
HRK 270.00
Iz robe:


Теодолитовая baterija za DE2 A
Sve baterije imaju garanciju od 1 godine i, molimo vas, budite sigurni da kupite!
Kupci čitaju : zbog trgovina Taobao nije jedini kanal prodaje, kao i Alibi i fizičkim trgovinama prodaju i tako broj proizvoda za promjene kupca potvrditi prije kupnje, molimo kontaktirajte isporuke i dostave сфотографированных pitanja dobrodošli na korištenje transakcije Alipay ! Kupovati robu direktno slati novac i bez prethodne obavijesti, a vlasnik će biti pravodobno poslati vaše podatke za prijavu; Alipay može odabrati izravne transfere, a vlasnik će vas obavijestiti broj bankovne kartice i druge informacije. Vlasnici trgovina obično tijekom dana i tijekom cijelog dana online, i ako imate bilo kakve tehničke probleme, možete nazvati ! QQ : 1961448365 mobilni telefon : 18666760559
Prvo kvalitete
Naša poslovna integritet i kanala kupnje zahtjevne proizvode, kako bi se osiguralo da cijeli proizvod je originalan i svečano obećanje da neće biti nikakvih lažnih i tvorničke proizvode, a možete otići na našu kreditnu procjenu unutar provjerite našu kreditnu povijest, i stoga, molimo vas, roditelji, koji ne čine neopravdani cijena usporedba s našim ! Mi samo možemo zajamčiti kvalitetu i u isto vrijeme dati najniže cijene ! Naš proizvod ima malu dobit i stoga, svidi ti pro-narodne usta milosrđa i čini nepotrebno rasipanje sline ^ _ ^
Drugo, kvaliteta
Za udobnost možemo biti sigurni da kupujete, da odgovaraju vlastitom baby And shop 100% bezuvjetnu povrat ili zamjenu. Dobiti proizvod po proizvod, koji je nezadovoljan kvalitetom i (osim naručivanja robe i alata klase i pakiranje živi i zdravi i u slučaju ne utječe na drugu prodaju, površina poštanske isporuke 15 dana ekspresna dostava 7 dana stale vraća) bezuvjetnu zamjenu ili zahtjev za povrat, tamo i natrag Nemoj se kupci sami.
Treće, sigurnost
Od tog trenutka možete početi uživati u našim uvjetima sigurnosti i kvalitete prilikom transporta, ako se dogodi bilo koja pogreška, kao što su gubitak robe, loma i sl., isključivo na vlastitu inicijativu. Svi smo oslobađaju roba подвергаем stroge provjere kako bi se osigurala sigurnost robe, predmet isporuke u svoje ruke, jedinstvena pakiranju. Utvrđeno da je ambalaža bila otvorena, kao što je vaša potvrda ozbiljno oštećen ili deformirana. Molim, odrecite se potpisati i pravovremeno obavijestite nas, mi ćemo pregovarati s rukovanjem i kurirske tvrtke ili e-mail vlasti. Lice otvoren provjere nakon primitka robe, naravno, nema problema u znaku . Prije nego što potpišete, mi smo odgovorni za , uzimajući nakon što ste odgovorni .
Četvrto, usluge nakon prodaje
Gdje kupiti svi proizvodi u trgovini imaju garancija za jednu godinu ( potrošni materijal i slično od umjetnih oštećenja ), molimo vas, budite sigurni u kupnju ! Roba je, očigledno, treba послепродажном održavanje može male mail će ukupne vrijednosti 4 juana, kodiranje zaštitnih znakova proizvoda (robe ne treba izgubiti, što je jedinstveno identificira ovaj zaštitni znak za prodaju robe za moj dućan, zaštitni znak ne kodira, ne sekundarno tržište, molim vas, pažnju kupaca . )
Prijateljski podsjetnik : kako bi se olakšalo novčani tok, molimo vas, kupci bi trebali nakon primitka tri dana potvrditi primitak kredita! ! U nedostatku razumnog zahtjeva трехдневные krediti se smatraju jamstveni servis. Hvala!
V. Ocjena
Nakon primitka robe za potvrdu kroz 3 dana automatski potvrdite dolazak i pohvale, ako imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti putem različitih načina, i osoblje, trgovine, knjižara će vam pošteno i pravedno rješenje, a ne na poziciji nisu visoke stvari, послепродажные problem osnivanja u komentarima ili diferencijalna komentar. Sve je dobro raspravljati, grubo nepravedno učiniti u odnosu na prodavatelja, a mi ćemo napraviti obradu pritužbi!
6, račun
Mi sve cijene robe bez obzira na porezne stope, Ako je potrebno ispostavi račun, molimo vas, pošaljite nam podatke o naplati, kao što su jedinica račune, opći porezni prihodi porezi 4 boda, faktura PDV-a za 17 bodova
Na kraju, želim vam sretan shopping !

Karakteristike

Uradi Sam isporuke:
Električni
Broj Modela:
DE2A
Model:
DE2A
Predmet:
1
Proces renoviranje:
Ugradbeni Dizajn

Ovo bi vam se moglo svidjeti