Prodaja Posebna Ponuda Profesionalni Balet Svežanj Plesni Kostim Boje Balet Suknja Dječje Radna Odjeća Сценические Kostimi
Svježe - 15 %

Prodaja Posebna Ponuda Profesionalni Balet Svežanj Plesni Kostim Boje Balet Suknja Dječje Radna Odjeća Сценические Kostimi

U trgovini
HRK 335.40
HRK 285.00
Iz robe:


početna cijena : $41.80 cijena : $45.80 cijena : $42.90 cijena : $44.80 cijena : $43.90 cijena : $39.80
kraj
Stil # : L11530
Dodatna oprema : glavobolja, cvijet
Materijal : svijetle trake ravnog ekrana
Prikladne vrste plesa : balet
Savjeti Kupcu
O boji
100% pravi fotografije. Imamo Taobao dostupne boje u skladu sa bojom etikete, ne isključuje opciju ne odaberete najprikladniji slične boje . Budući da je svako dijete je stranih trgovinskih najnoviji singl, neizbježno se javljaju suptilne razlike u svakoj stranci tkiva, ali ukupni učinak ne utječe na pozornici .
Veličina problema
Svaki proizvod ima veličina odgovara katalogu informacija. Oduševljen služba će dodirnuti svoju visinu ili težinu vašeg djeteta, dati savjet. Budući da su preferencije svakog pojedinca, navike, ako je dobivena nakon toga dijete se osjeća neprimjereno , molim vas, ne preporučujemo krivu veličinu, optužiti prodavatelja . Svaki proizvod ima određenu elastičnost, tako da je razlika u nekoliko centimetara ne događa, trošenja i ne postoji.
Cijena izdavanja
Naše čiste prodaju, odbio poslovati. Budući dozvole postavljen, korisnik ne smije mijenjati cijenu . Kupnja za novac i određeni broj različitih modela ima popust na dječje detalje, molimo, nazovite na detaljne savjete prije sljedećeg .
Vratio Opis
Problem kvalitete Ruoyin vraćaju, возвратная dostava se plaća prodavatelj. Veličina Ruoyin, boje i drugi razlozi za zamjenu ili povrat, obostrani Nemoj se plaća kupac, inače nije valjan . Za obradu povrata, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 24 sata nakon primitka primatelja . U međuvremenu restoran ne uzima površne narudžbe i ne plaća za robu .
Cipele za polaznike
Obično smo dobili paket poslan roditeljima, koji su se prijavili u roku od dana smanjivati, sljedeći dan će biti po prvi put domaćin liječenje . Ako imate bilo kakvih pitanja , služba će vas kontaktirati za potvrdu savjetovanje o liječenju . U slučaju blagdana vrijeme obrade biti će produžen .

Karakteristike

Veličina:
XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL
Plesni Tip:
Balet
brend:
aikescaike
Paul:
Djevojke
Sastojci:
Haljine, Kombinezoni I Tijelo
Materijal:
Elastan
Vrsta Izvora:
original
Broj Modela:
1221
Posebna Upotreba:
Odijela
Likovi:
Odijela
Balet:
Balet
gimnastika kupaći kostim:
gimnastika kupaći kostim
balet odijela za žene:
balet odijela za žene
балетное haljina za djecu:
балетное haljina za djecu
balet kostimi:
balet kostimi
Plesni odijevanje:
Plesni odijevanje
profesionalni paket:
profesionalni paket
balet адульто:
balet адульто
klasični balet serija:
klasični balet serija
stručni balet kostimi:
stručni balet kostimi

Ovo bi vam se moglo svidjeti