Besplatna dostava 24 kom. D40*5 mm izuzetno jaka snaga неодимовый ndfeb magnet stalni редкоземельный Magnet fasterners

Besplatna dostava 24 kom. D40*5 mm izuzetno jaka snaga неодимовый ndfeb magnet stalni редкоземельный Magnet fasterners

U trgovini
HRK 456.00
Iz robe:


Poštovani kupci, molimo vas, imajte na umu da magneti mogu samo predstavljati predmete, koji sadrže željezo, ili Co ili Ni ta tri metalnih materijala.
Kako bi se povećala magnetsku snagu, veličinu metalnih predmeta mora biti veća od magneta.
Kada se dva magneta odvojeni, treba biti vrlo oprezan, kako bi oni opet сомкнулись. Nemojte ih opet, ako nema potrebe.
Za video iznad koristimo jedan magnet D40*5 mm, da se osigura 40шт покеров na vrata (vrata izrađena od željeza, aluminija. Ako bi vrata bila napravljena samo od željeza, magneti mogli zaključati više покеров.)
Više informacija o ovom proizvodu,
pokrivenost : Ni-Cu-Ni
radna temperatura : ispod 80 stupnjeva.
Tolerancija : +_0,2 mm.(jamčimo da ćete dobiti točnu veličinu, koji smo opisali.)
puno uključuje : 24шт×Magnet promjera 40 mm, debljine 5 mm
Način pokupiti jedan magnet od mnogih leži u tome da se stvari kreću magnet s jedne strane, koristeći palac.
Točan gesta prikazan je ispod,
Veličina D40*5mm u odnosu na moj prst, девичьим prst ispod,
Više fotografija :
Pri rukovanju неодимовым magnet više treba biti oprezan :
НЕОДИМОВЫЕ MAGNETE TREBA ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. NE ГЛОТАЙТЕ I NE UDISATI MAGNETI. GUTANJE ILI UDISANJE MAGNETA MOŽE DOĆI DO OZLJEDA ILI SMRTI. РЕДКОЗЕМЕЛЬНЫЕ MAGNETI-TO NISU IGRAČKE. OSIGURAJTE MAGNETI, KAD OSTANU BEZ NADZORA. Djeci se ne smiju dozvoliti nositi ili se igrati s редкоземельными magnetima. Djeca i odrasli ne moraju uzimati magneti ili postavljati magneti u bilo koji otvor na tijelu, kao što je uho, nos ili usta. Ako magneti заглатываются ili аспирируются u pluća, zahtijeva hitnu medicinsku pomoć.
Неодимовые magneti krhki i mogu se lako slomiti. Ovi magneti će размагниченными pod utjecajem visoke temperature. Ovi magneti su jaka i može ubrzati napredak na brzinama do Одину drugog i na железистому materijalu. Kada se ovi magneti dolaze zajedno brzo, oni mogu uništiti i razbiti poslati čestice na brzinu. Ovi magneti su također mogu uvelike smanjiti, ako im se omogućilo da dođu zajedno protiv kože. Uvijek biste trebali nositi rukavice i zaštitu za oči kada se radi o velikim magnetima. Vrlo veliki magneti mogu predstavljati opasnost za drobljenje i ne moraju biti.
Opis vuču napore na ovoj stranici su procjene koji se temelje na idealnim uvjetima, i ne smije se koristiti u dizajnu aplikacije. Promjene u sadržaju željeza, debljini, temperaturi i čistoći površine i mogućnosti sve će smanjiti ove procjene. Magneti nikada ne treba koristiti za podizanje predmeta nad ljudima.
Неодимовые magneti imaju jaka magnetska polja, koja može oštetiti elektroničke opreme i magnetskih medija za pohranu podataka. Trebali bi ovi magneti su daleko od elektronske opreme, računalnih diskova, kreditnih kartica, video kaseta i drugih magnetskih medija.
Mi smo profesionalni proizvođač i dobavljač magnetskih materijala u Kini. Držimo na lageru više od milijun komada magneta različitih veličina. Većina naloga moguće je pretplatiti se za 72 sata.
Postavljanje prihvatljivo. Mi smo bili u mogućnosti prilagođene različiti oblici prema posebnim crtežima. MOQ za postavke je 100 kom. Za dobivanje bilo kakve informacije, molimo, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme.Mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Neki oblici koje smo postavili, navedeni su u belows,

Karakteristike

Program:
Industrijski Magnet
Sastavni:
NdFeB Magnet
Broj Modela:
po mjeri je dostupan.
Vrsta:
Stalni
Oblik:
Cijele

Ovo bi vam se moglo svidjeti