matična ploča za notebook HP 442875-001 DA0AT8MB8H6 system mainboard, u potpunosti ispitan

matična ploča za notebook HP 442875-001 DA0AT8MB8H6 system mainboard, u potpunosti ispitan

U trgovini
HRK 336.00
Iz robe:


Napomene Za Kupnju
(Molimo, pažljivo pročitajte prije naručivanja. Nakon što napravite narudžbu, to znači da ste saglasni sa pravilima naše priče.)
1. MLLSE-to je brand naše tvrtke.
2. uvjeti isporuke FOB Shenzhen, mi ne snosimo nikakve tarife, uzrokovane odredišna zemlja. Ali mi možemo slijediti vaš zahtjev napisati nižu cijenu kako najavljuju vrijednost za carinske službenike.
3. baterija je zabranjeno roba u pošiljci. Mi ćemo ga ukloniti, kada je brod parcelu.
4. parametri mogu biti točni, molimo vas da koristite podatke službene web stranice kao standard ili se obratite službi za podršku korisnicima.
5. proizvod se koristi (ili obnovljena), ne mjerite ga po novim standardima. Na površini proizvoda mogu biti ogrebotine, ali to ne utječe na njegovo korištenje. Mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće da vam je najbolja opcija.
6.mi упакуем parcele jaka (nije original / Trgovac paket, koji ne može trpjeti od distance transporta).
7. procijenjeno vrijeme dolaska je samo za vašu informaciju, molimo obratite se na rok isporuke na Ali Express.
8. molimo provjerite parcele, prije nego što se potpišu. Molim, odrecite se potpisati, ukoliko niste zadovoljni proizvodom (na primjer, brand, izgledom, oštećenja i sl.). Čim potpišete parcelu, to znači da ste suglasni sa stanjem robe (mi daju garanciju, ako naiđete na probleme s funkcijom). Ako je šteta otkrivena nakon primitka robe, molimo vas, navedite puni dokaz oštećenja, izdaje распакованной video i logističke tvrtke. Ako ne možete dostaviti i dokaz štete, ne možete dobiti naknadu.
9.bez našeg odobrenja, molimo vas, ne instaliravajte i ne rastavljajte uređaj. Nakon što ste перемонтируете ili разберете ga, ili jamstvena naljepnica će biti oštećeni, mi ne ćemo dati nikakvo jamstvo ili povrat novca.
10.iz bilo kojeg razloga, ako želite potpuni povrat novca vam je potrebno poslati ga natrag do nas. Mi ne primamo nikakve osnove za bezuvjetno puni povrat novca. Ako vi ne prihvaćate, nemojte nalog.
matična ploča za notebook HP 442875-001 DA0 AT8 MB8 H6 system mainboard, u potpunosti ispitan

Karakteristike

Program:
Laptop
Luka:
Lokalna mreža
Tip Utora:
gnijezdo s1
Broj Modela:
442875-001 DA0AT8MB8H6
Čipset:
DRAMA
brend:
MLLSE
Sa procesorom:
No
Stanje Proizvoda:
Koristi
Tip Memorije:
DDR2
Paket:
No
čips:
Ostalo
Tip Utora:
Ostalo

Ovo bi vam se moglo svidjeti