Crna 22 mm 7/8 svestran motocikl volan prekidači Kill-Stop prekidači On Off gumb priključak glave mrlja prekidač svjetla za maglu
Svježe - 18 %

Crna 22 mm 7/8 svestran motocikl volan prekidači Kill-Stop prekidači On Off gumb priključak glave mrlja prekidač svjetla za maglu

U trgovini
HRK 19.50
HRK 16.00
Iz robe:


Karakteristike :
1. адаптируйтесь za većinu motocikala
2. Postoje dva priključka, koje je lako instalirati
3. žica 70 cm, može biti instaliran bilo gdje na vašem motociklu
4. Možete koristiti i kao univerzalni svjetla za mobilni uređaj, opasnih svjetla i uključivanje / isključivanje utičnice
5. mogu se koristiti za motocikle, atv, skutera ili motorne sanke
6. mogu se koristiti kao dvostruko nagli prekidač pod posebnim prometnim uvjetima, ako neki motocikli imaju funkciju upozorenja svjetla
Specifikacija :
1. Boja : crna i crvena
2. standardna номинальность : DC12 V / 10 A
3. promjer instalacije fan : oko 22 ~ 25 mm ili 7/8 inča
4. Duljina kabela : oko 70 cm / 27.56 u.
5. Broj : 1
Ponuda : molimo potražite stručnjaka ili tvornicu na popravak motocikala, da ga instalirate.
Uvjeti Isporuke :
Proizvod će biti poslan iz Kine nakon što primimo vašu uplatu u cijelosti
Možemo vam također poslati robu kroz brzu uslugu, kao što su DHL, EMS, ako ste spremni platiti dodatnu naknadu. Za više detalja, molimo, kontaktirajte nas putem e-maila.
Napomene :
1. šaljemo na adresu Aliexpress. Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa na Aliexpress se podudara s vašom adresom za dostavu, prije nego što platite.
2. slike su samo za referencu. Molimo, uzmite proizvod koji ste dobili kao standard.
3. molimo vas, navedite svoje osobne potrebe, kao što su boje, paketi, troškovi poreza i tako dalje, u poruci paypal, kada ćete nam platiti.
4.mi nećemo biti odgovorni za bilo kašnjenja u vremenu isporuke, uključujući, ali ne ograničavajući se na, carinski nadzor poštanskih operacija, štrajka, više sile i tako dalje
5.Kao kupac, vaša je dužnost platiti porez, kada napravite nalog iz inozemstva. Naša cijena ne uključuje poreze, PDV-a ili druge skrivene naknade. uvjeti plaćanja :
1. mi prihvaćamo samo Strah i poslati proizvod (e) проверенному adresi Alipay
2. ako je brod na adresu Aliexpress. Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa na Aliexpress se podudara s vašom adresom za dostavu, prije nego što platite.
4. naša cijena ne uključuje poreze, PDV-a ili druge skrivene naknade.
5.mi nećemo biti odgovorni za bilo kašnjenja u vremenu isporuke, uključujući, ali ne ograničavajući se na, carinski nadzor poštanskih operacija, štrajka, više sile i tako dalje Pravila za povrat :
1.Moramo mijenjati proizvod(e) u roku od 14 dana nakon što ste ga primili, ako je neispravan. Povrati moraju imati svu originalnu ambalažu i pribor.
2. kupac je odgovoran za trošak povratne dostave, a mi ćemo zamijeniti ili kredit u zavisnosti od našeg inventara
3. vratio nađeno неполноценные jedinice mjerenja će biti vraćen na račun kupca. Dostava, obrada, premije su bespovratna.
4. povrati nakon tog roka ne uzima se

Karakteristike

brend:
R QIANKONG
Tip Elementa:
Lampe U Sklop
Snaga:
12W
Boja:
Oprema:
Težina:
Paket uključuje:
Materijal:

Ovo bi vam se moglo svidjeti