XH-B104 tri linije 0-100 u Digitalni mjerač napona s visokom točnošću fino podešavanje Digitalni mjerač digitalni prikaz

XH-B104 tri linije 0-100 u Digitalni mjerač napona s visokom točnošću fino podešavanje Digitalni mjerač digitalni prikaz

U trgovini
HRK 12.30
Iz robe:


Трехпроводный mjerač napona :
Postoje crvene i žute tri linije, tek nakon toga, kao izvor napajanja se može mjeriti 0-100 V, 3-30 NA napajanje crvena, žuta-to je mjera 0-100 V, crna-ovo je zajednički kraj
Također možete staviti crveni i žuti zajedno i u crno, i mjerenje 3-30 NA, više 30 NA izgaranje sujete
1, Ovaj proizvod. Odgovarajući za prikaz napona struje DC0-100 V, moć potrebe dodatna (niz snage 3-30 V) može točno izmjeriti točnost napona struje do 0.01, odgovarajući na импортированному metara digitalni zaslon, koristeći digitalni prikaz pluta u boji svijetle, šarene, польностью automatski proces dizajna SMD
* 2, knjiženje mjerač napona jednostavan, samo trebate biti spojeni na strani izvora napajanja 3-30 NA napajanje može točno izmjeriti napon 0-100 V, tablica ima obrnuti zaštitu, anti-opekline .
* 3, kako bi se postigla najbolja preciznost mjerenja, mjerač napona struje će biti drugačiji prema položaju decimalne točke napona struje mjerenje automatskog moving. Pri mjerenju sljedeće napona 10 V decimalni zarez nakon prikaz dva; pri mjerenju napona 10 V decimalni zarez nakon prikaza A. низковольтное прецизионное mjerenje može voditi računa o potrebi za mjerenje napona.
* 4, alarm nižeg napona veleprodajne kupce može se prilagoditi funkciju, mogu napraviti mjerač napona struje u sobi zaslona niska nekom broju, digitalni započeo проблескивая alarm. Za naručivanje ovu funkciju, te se malo zadržite vrijeme isporuke.
[predanost customer]
Ovaj dućan je u dobroj vjeri, klijent prvo kao načelo, predanost svu robu kvalitete i pouzdanosti, dodatna oprema u kompletu, kao što su dijete nije zadovoljan, molim, kontaktirajte me na vrijeme, ova trgovina će za vas ispravno riješiti
1, dućan sve dječje fotografije za digitalne kamere, skenera i drugih snimanje ili skeniranje) i u prirodi postoji greška u boji, slike su samo kao referenca, molimo vas da dominira u prirodi.
2, plaćanje : preporučljivo je sigurno plaćanje Alipay, u isti dan ili sljedeći dan isporuke, ako ne i vrijeme je da se kašnjenje plaćanja u trgovini ne treba uzeti dostave.
3, kurir, uzorak izračun poštanske troškove na transportu samo za referencu, dijete fotografirao nakon izmjene stvarne cijene dostave, će biti izdana na mainstream express, kupci mogu birati "nemoj se za prikupljanje", ali kurirske tvrtke u kombinaciji sa "SF", kako bi se osiguralo da lokalni kurirske tvrtke. Drugi kurir "SF" ne može doći do područja EMS.
4, roba : roba kao samo проданная popust se ne mijenja nikakve probleme kvaliteta kao zamjena za uzroka kupca (preduvjet roba i pakiranje kutija bez oštećenja), kupci trebaju donijeti cijenu.
5, opis znaka : paket potpis hitno, (jako порекомендованный da sam potpisati) molimo siguran pažljivo provjerite količinu i kvalitetu robe, nakon potvrde možete potpisati, što je samo naći problem molimo vas odbacuje paket i dodiruje vlasnik, i zgodan logistika, plaćamo uključene kurirske tvrtke. Kako bi dodatno zaštitili interese kako prodavca tako i samog prodavatelja, morat ćete surađivati, hvala!
6, potvrdite prijem i procenu : kupac primio proizvod, Molimo vas da potvrdite primitak i dajte procjenu što je prije moguće. Nakon svake transakcije, ima vremena za naše proizvode i usluge procjene mogućnosti, mi pridajemo veliki značaj svakoj procjeni, i nastojimo postići savršenu uslugu, ako dobijete proizvode nakon što osjećate da je nezadovoljan nečim, molimo kontaktirajte mene brzo će vam na pravi način rješavanja, molimo vas da ne žurite za procjenu mi nije dobro, ako je to zbog nas, mi ćemo biti odgovorni na kraju, kako bi se postigla vaše zadovoljstvo. Molimo vas da se riješi ovaj problem za vas, kako bi odgovornu procjenu posla, hvala za vaše razumijevanje i podršku. U isto vrijeme, mi s nestrpljenjem očekujemo vaše komentare i sugestije u dućan, ali i radujemo se susretu s vama opet!

Karakteristike

Kompatibilan Marka/Model:
Nema
brend:
Kanta za smeće
is_customized:
Yes
NEMA.:
XH-B104
Klasifikacija Boja:
Crna crna crna plava zelena crvena riječ bijeli umivaonik crvena, bijela, umivaonik gree
Sadržaj uređenje i gradnju:
Гидроэнергетический projekt

Ovo bi vam se moglo svidjeti