vjenčanje usluga, pokloni za vjenčanja-s ovim prstenom jedinstvene Stackable staklo podmetače 100 kom. / lot
Svježe - 29 %

vjenčanje usluga, pokloni za vjenčanja-s ovim prstenom jedinstvene Stackable staklo podmetače 100 kom. / lot

U trgovini
HRK 930.00
HRK 660.00
Iz robe:

Dobrodošli u naš dućan! Dragi prijatelji, željeli bismo uspostaviti dugoročnu suradnju s našim klijentima na temelju međusobnog i zajedničkog razvoja ! Za plaćanje : 1) Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas,pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo, plaćanje mora biti završen u roku od 3 dana. 2) Ako imate bilo kakvih problema s plaćanjem,možete kliknuti na link ispod Za pomoć , nakon potvrde uplate, mi ćemo obraditi ovaj rezervaciju i poslati ga što je prije moguće! Napomena : 1. Molimo, imajte na umu da nakon najdalje u transportu, ne možemo jamčiti cjelovitost ambalaže kutije, kupci smatraju da se slažu s tim gledištem. Ali jamčimo integritet proizvoda. Ako je ambalaža deformiran, ne ulazeći u okviru prigovora na kvalitetu, molimo za razumijevanje. 2. Prije slanja proizvoda kroz rigorozna testiranja, neće imati nikakvih problema. (Uvozne carine / carine / cijene nije uključena u cijenu robe ili trošak dostave. Ove odgovornosti odgovornost kupca. Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja/kupnje !Zbog problema carinjenja,mi nećemo snositi nikakvu gubitaka,molim vas, razumijte!) Ako je brod u Njemačku, molim vas, dajte nam broj Europske Unije!
Morate pročitati sve što je opis proizvoda i obavijest prije plaćanja,a možete nam reći koliko proglasiti trošak na računu,i ostaviti poruke na odgovarajući način,a zatim slijede,to je lako carinjenje za vas! Ne mijenjajte naše fotografije! U suprotnom, mi ćemo vas obavijestiti! Sve je na vaš vlastiti rizik !
Dobrodošli na veliko trgovina!
veličina : 9*9см
2pcs=1set
Dobra povratne informacije je vrlo važno za nas. Mi smo uvijek vrati pozitivne recenzije . Ako nešto pođe po zlu, a niste zadovoljni uslugom koju ste primili, javite nam, mi ćemo sve to popraviti.

Karakteristike

Slučaj:
Broj Modela:
sw032
Predložak:
Nema

Ovo bi vam se moglo svidjeti