Veleprodaja 500шт txt_bohemian_str češki stil vijenac cvijeta crown vjenčanje гирлянда čelo kosa povez za glavu odbojka na vijenac
Svježe - 29 %

Veleprodaja 500шт txt_bohemian_str češki stil vijenac cvijeta crown vjenčanje гирлянда čelo kosa povez za glavu odbojka na vijenac

U trgovini
HRK 3511.20
HRK 2493.00
Iz robe:

Dobrodošli u naš dućan! Dragi prijatelji, željeli bismo uspostaviti dugoročnu suradnju s našim klijentima na temelju međusobnog i zajedničkog razvoja ! Za plaćanje : 1) Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas,pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo, plaćanje mora biti završen u roku od 3 dana. 2) Ako imate bilo kakvih problema s plaćanjem,možete kliknuti na link ispod Za pomoć , nakon potvrde uplate, mi ćemo obraditi ovaj rezervaciju i poslati ga što je prije moguće! Napomena : 1. Molimo, imajte na umu da nakon najdalje u transportu, ne možemo jamčiti cjelovitost ambalaže kutije, kupci smatraju da je pristao s tim misljenjem. Ali jamčimo integritet proizvoda. Ako je ambalaža deformiran, ne ulazeći u okviru prigovora na kvalitetu, molim vas, shvatite to ispravno. 2.Prije slanja proizvod prolazi rigorozna testiranja, neće imati nikakvih problema. (Uvozne carine / carine/ cijene nije uključena u cijenu robe ili trošak dostave. Ove troškove snosi kupac. Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja/kupnje !Zbog problema carinjenja,mi nećemo snositi nikakvu gubitaka,molim vas, razumijte!) Ako je brod u Njemačku, molim vas, dajte nam broj Europske Unije!
Morate pročitati sve što je opis proizvoda i obavijest prije plaćanja,a možete nam reći koliko proglasiti trošak na računu,i ostaviti poruke na odgovarajući način,a zatim slijede,to je lako carinjenje za vas! Nemojte modificirati naše slike! Inače smo na vas донесем ! Sve je na vaš vlastiti rizik !
Pozdrav, prijatelj, možete odabrati boju ili stil, molimo, obratite pozornost na svoj red, ili boja pomiješana dostave, u protivnom, mi ćemo poslati ove boje nasumično!
Boje : crvena, plava, roza, zelena, riža bijela, ljubičasta

Karakteristike

Vrsta:
Ukrasno Cvijeće I Vijence
Vrsta:
Vijenac

Ovo bi vam se moglo svidjeti