Za Ford Escape Kuga 2017 2018 abs mat stil automobila Chari gumb podešavanje sjedala prekidač za uređenje trim šljokice pribor 6 kom.
Svježe - 17 %

Za Ford Escape Kuga 2017 2018 abs mat stil automobila Chari gumb podešavanje sjedala prekidač za uređenje trim šljokice pribor 6 kom.

U trgovini
HRK 59.94
HRK 50.00
Iz robe:


Dobrodošli
Dobrodošli u naš dućan ! Nadam se postaviti s vama dugoročni poslovni odnos!
Stanje Proizvoda
100% Novi, Najbolje Kvalitete .
C ompatible model
( Ovaj Proizvod Je Auto Pribor )
Za Ford Escape Kuga 2017 2018
opis objekta
Materijal : visoko kvalitetne ABS mat uključuje : 6 kom/set za 1 automobil . Učinjeno u objektu ISO 9001 za postizanje dobre kvalitete. Isto tako, kao što je na slici prikazano. Upute za instalaciju nije moguće, ako detalj zabilježen ljepilo 3 M, sljedeći način instalacije ljepilo 3 M za svoju referencu .
Ljepilo 3 M
Način instalacije Korak 1 : molimo očistite mjesto s preko 50% alkohola, kako bi bili sigurni da nema prašine. Korak 2 : uklonite ljepilo 3m straga; Korak 3 : zagrijte ljepilo 3m pomoću vrućeg zraka pištolj; (savjet za stavljanje koju ste dobili s trakom 3m, sastoji se u tome, da se ugrijemo ručke i poklopac, to čini ljepilo na vrpci više ljepljiv, i oni će ostati zauvijek!) Korak 4 : Postavite proizvode na pravom mjestu ,ne perite vaše vozilo u roku od 48 sati.
Imajte na umu da svi naši proizvodi nisu prikladni za automobil koji je вариантной verzijom. Ako je vaš automobil je вариативной verziju, molimo vas, kontaktirajte prodavatelja prije kupnje. ono što šaljemo, točno podudara, Molimo vas da potvrdite da je uz pomoć fotografija, prije nego što ponuditi cijenu proizvoda.
Gubitak ili oštećenje
Informacije o pravilima povratak
Ako ste primili oštećenje vašeg proizvoda, molimo kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima u roku od 48 sati
Ako niste dobili svoj proizvod nakon potvrde isporuke, možete kontaktirati naš tim za korisničku podršku da biste započeli praćenje od strane prijevoznika. Obavijestit ćemo vas o izgubljenom paketu,
Bilo koji proizvod koji je odobren za povratak za razmjenu roba mora biti u potpuno novom stanju, a to znači da je proizvod nikada ne instalira i da ga treba čuvati u originalnoj ambalaži. U suprotnom će se primjenjivati naknade za nadopunjavanje zaliha u iznosu od 20%.

Karakteristike

brend:
Кадор
Godine:
2017 2018
Naziv Modela:
118131
Certifikacija Vanjskih Iskusenja:
ISO9000
Dužina Proizvoda:
15cm
Širina Elementa:
15cm
Visina Proizvoda:
5cm
Težina Proizvoda:
0.5kg
Tip Materijala:
ABS mat
Tip Elementa:
Unutarnje Letvice

Ovo bi vam se moglo svidjeti